Archive | Didi Kempot RSS feed for this section

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar – Didi Kempot – Cucak Rowo

9 Jul

Intro: C F C G

C G
kucoba coba melempar manggis, manggis kulempar mangga kudapat

C F C G
Kucoba coba melamar gadis, gadis kulamar janda kudapat

chorus:
C G
iki piye iki piye iki piye, wong tuo rabi perawan

C F C G C
prawane yen mbengi nagis wae, amargo wedi karo manuke

Reff:
C G
manuke manuke cucak rowo, cucak rowo dowo buntute

C F C
buntute sing akeh wulune, nek digoyang ser-ser aduh enake

Advertisements

Didi Kempot Cucak Rowo

9 Jul

Intro: C F C G

C G
kucoba coba melempar manggis, manggis kulempar mangga kudapat

C F C G
Kucoba coba melamar gadis, gadis kulamar janda kudapat

chorus:
C G
iki piye iki piye iki piye, wong tuo rabi perawan

C F C G C
prawane yen mbengi nagis wae, amargo wedi karo manuke

Reff:
C G
manuke manuke cucak rowo, cucak rowo dowo buntute

C F C
buntute sing akeh wulune, nek digoyang ser-ser aduh enake